keitä olemme?

CyberDon on perustanut kaksi kyberturvan huippuammattilaista, joilla on kokemusta sekä asiantuntijan että palveluiden ostajan näkökulmista.

TAUSTA JA TIIMI

Havaitsimme, että yrittäjyys on paras työskentelymalli kyberturva-asiantuntijoille, joten perustimme CyberDon helpottaaksemme alan osaajien siirtymistä yrittäjiksi. Vastaamme henkilökohtaisesti kaikissa asiakkuuksissamme siitä, että asiakas saa Suomen parhaat kyberturva-asiantuntijapalvelut.

Anssi Kärkkäinen
ANSSI KÄRKKÄINEN
CO-FOUNDER,
HEAD OF CUSTOMER SUCCESS

Anssi on toiminut lähes 20 vuotta Puolustusvoimissa kehittäen kybersodankäynnin kyvykkyyksiä, jonka jälkeen Anssi on ollut rakentamassa Cinia Oyn kyberturvaliiketoimintaa. Anssi on erinomainen ja verkostoitunut kyberturva-asiantuntija, jolla on vahva kokemus myös kyberturvapalveluiden ostajan roolista. CyberDolla Anssi vastaa asiakkuuksista ja liiketoiminnan kehityksestä.

JOONATAN KAUPPI
CO-FOUNDER,
HEAD OF TALENT

Joonatanilla on mittava kokemus sekä konsulttina työskentelystä että itsenäisenä kyberturvallisuusyrittäjänä toimimisesta. Joonatanin kokemus yrittäjyydestä ja haastavista hankkeista luovat perustan itsenäisiin kyberturvallisuusyrittäjiin nojaavan agentuuriliiketoiminnan kasvattamiseen sekä asiakkaiden tarpeiden ja parhaiden asiantuntijoiden yhteensovittamiseen. CyberDolla Joonatan vastaa asiantuntijoiden resursoinnista.